Οι υπηρεσίες μας

Μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα…

To φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται στον τομέα του ψηφιακού Marketing και του web design, από την κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίασης, μέχρι τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου ηλεκτρονικού καταστήματος και διαχειριζόμαστε για λογαριασμό σας όλες τις αναρτήσεις σας καθώς και την επικοινωνία σας με το κοινό σας στα social media

Digital Media

Παρακολουθούμε τις αναρτήσεις σας στα facebook & Instagram

Google Ads

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των διαφημίσεων σας

web design

κατασκευάζουμε e-shop & το web site σας

aerial shooting

Κινηματογραφούμε το Aerial video σας

Εμπιστευτείτε τη διαχείριση των social media στους ειδικούς

Η κοινωνική δικτύωση μιας επιχείρησης αποτελεί ένα σύγχρονο, άμεσο και πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης. H επιχείρηση έρχεται σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και αυξάνει τις πωλήσεις της.

Για εμάς, τα Social Media δεν είναι απλώς μια τάση. Πρόκειται για μια ψηφιακή προσέγγιση η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες μας να μεταφέρουν στο κοινό τους και στους δικούς τους πελάτες τις αξίες, τη φιλοσοφία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία όλων των ημερήσιων posts για το facebook & Instagram καθώς και το σχεδιασμό των banners/videos που θα αποτελούν το περιεχόμενο τους.

Πολλές φορές η ανάρτηση ενός πολύ σημαντικού post δεν είναι αρκετή για να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει…

Ενα post στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται πιο σημαντικό όταν το κοινό σας συνεχώς διευρύνεται και υπάρχουν συνεχώς νέοι υποψήφιοι αναγνώστες. Ετσι φτάνουμε στην αναγκαιότητα της προώθησης των posts και των υπηρειών σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό υλοποιηση και παρακολουθηση της προβολής σας στα digital media. Εντοπίστε και προσεγγίστε πελάτες που ενδιαφέρονται ενεργά για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, αξιοποιώντας τα κανάλια προβολής της Google. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική προβολής σας στο διαδίκτυο και να την βελτιστοποιήσουμε δυναμικά με γνώμονα την αύξηση των εσόδων σας και των κερδών σας.

Ας σχεδιάσουμε παρέα το e-shop ή το web site σας…

Αναπτύσουμε εφαρμογές για κάθε ανάγκη κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Αναλύουμε τις ανάγκες σας και υλοποιούμε κατα περίπτωση το έργο που μας αναθέτετε με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Δημιουργούμε web sites & ιστοσελίδες με μοναδική άποψη, υψηλή αισθητική και καινοτόμες τεχνολογίες, προβάλλοντας το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας στο κοινό σας αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωρισιμότητα σας στο επιχειρηματικό σας περιβάλλον.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος καθώς και την τεχνική του υποστήριξη και την φιλοξενία του στους υπερσύγχρονους servers μας.

Ας δούμε τον κόσμο απο ψηλά! Κινηματογραφούμε την επιχείρηση σας…

Αναλαμβάνουμε την καταγραφή (εναέρια με χρήση drone ή επίγεια) όλου του απαραίτητου υλικού για τη δημιουργία του εταιρικού σας video.

Αναλαμβάνουμε την καταγραφή (εναέρια με χρήση drone ή επίγεια) όλου του απαραίτητου υλικού για τη δημιουργία του εταιρικού σας video. Όλες οι λήψεις των βίντεο γίνονται με επαγγελματικά drones και ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης.

Η διαδικασία φυσικά δεν σταματά εκεί…

Επεξεργαζόμαστε το υλικό και συνθέτουμε το επαγγελματικό σας video προσθέτοντας την κάταλληλη μουσική, γραφικά και οτι άλλο είναι απαραίτητο προκειμένου να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.